Viralno

Reci aaaa

PrethodnoSljedeće

Ovo zubar očekuje kada kaže otvorite usta! Pogledajte ženu s najvećim ustima na svijetu

Izvor: TikTok screenshot

Riječ je o autorici i komičarki Samanthi Ramsdell, koja vodi i podcast, a najpoznatija je po svojim ogromnim ustima. Sadržaj na njezinim društvenim mrežama svodi se na trpanje velike količine hrane u usta, poput velike porcija McDonald’sovih krumpirića, kako bi pokazala svoj impresivno velika usta.

Ova 33-godišnjakinja, 2021., drži Guinnessov svjetski rekord u tome koliko široko može otvoriti usta, ali je na društvenim mrežama otkrila da to nije jedini rekord već je oborila još jedan.

@samramsdell5 Replying to @Kakarot ♬ original sound – Sam Ramsdell

Samantha broji više od tri milijuna pratitelja na TikTok-u, a stalno mora objašnjavati kako je to njeno lice, a ne neki od filtera. Isječci koje objavljuje na platformi to sigurno dokazuju, a dva Guinnessova rekorda odlična su dodatna oprema.

@samramsdell5 #answer to @Lauren Joyner so i officially have TWO @Guinness World Records babyyyy! Ayyyy what that mouth DO 😂 #guinnessworldrecords #bigmouth ♬ original sound – Sam Ramsdell

Prva Guinnessova nagrada glasi „Najveći razmak usta (žena) iznosi 6,52 cm (2,56 inča), a postigla ga je Samantha Ramsdell (SAD) u Norwalku, Connecticut, SAD, 15. srpnja 2021.

Samanthino drugo rušenje rekorda je za „najšira usta“, a nagrada glasi “Najšira usta (žena) su 10,33 centimetra i pripadaju Samanthi Ramsdell (SAD) kako je potvrđeno u Norwalku, Connecticut, SAD 29. studenog 2022.”.

Ovakva usta zaista ne izgledaju stvarno, ali uz osobne dokumente koje Samantha ima ne mora se ni nasmijati da pokaže impresivan pothvat.

TAGOVIGuinnessov svjetski rekord najveća usta rekord Samantha Ramsdell tiktok usta