Viralno

PrethodnoSljedeće

Pamela nas je razveselila ovaj vikend baš kao nekada, no iz sasvim drugih razloga

Zvijezda Baywatcha. Playboyeva zečica. Ponosna vlasnica najpoznatijih sisa na svijetu. Bivša Tommy-Lee-a. Komad na posteru koji je sa zidova zavodnički gledao u svakog pubertetliju 90-ih.

Sve je to Pamela Anderson, pa i više! Ova seksi veganka odavno je poznata u javnosti i po svom aktivizmu u borbi za prava životinja, a nerijetko putem Twittera upozorava svoje pratitelje i o drugim problemima naše planete, primjerice klimatskim promjenama.

Ovaj vikend bio je neobično hladan i tmuran za jedan svibanjski vikend. No, jedan običan Pamelin tweet uspio je promijeniti tu situaciju i baš nam je nekako došlo toplo oko srca. Ako ste kojim slučajem propustili ovu vijest, Pamela je u petak tvitnula kako je milijun ljudi iz Hrvatske evakuirano radi klimatskih promjena.

Oh, dear…

Malo je reći da je domaćim twiterašima ovaj tweet pao k’o budali šamar i da reakcije nisu izostale.

Screenshot_14

Sve što smo mogli je uzeti kokice i gledati koliko će trebati prije nego na Paminom tweetu Hrvati i Srbi potegnu pitanje Jasenovca, Ante Gotovine, i krenu se svađati o tome je li Hrvatska Balkan ili nije, te pratiti kako će se jadna Pam uopće izvaditi iz svega toga.

Pogađate, nije dugo trebalo.

Screenshot_15

Screenshot_17

Pamela je brzo reagirala i napisala da se ipak radi o Indiji, a ne Hrvastkoj, no nije joj puno pomoglo. Jučer se opet oglasila na twitteru u vezi pomutnje koju je njena objava izazvala u hrvatskim medijima i objasnila kako naravno da zna gdje je Hrvatska i iskoristila priliku da “spusti” i svome predsjedniku Trumpu.

Umjesto da je samo obrisala prvotni tweet ili se izvukla s nekom forom na svoj račun, Pam se odlučila za najgoru opciju – pokušati uvjeriti internet u svoju pamet i upućenost.

via GIPHY

I tako se pohvalila kako zna jednu hrvatsku riječ koja je ujedno i ime političke platforme  Možemo ispred koje stoji Tomislav Tomašević, a koja se bori za mjesto u europskom parlamentu. 

Tko je Pamin prijatelj koji ju je uputio u hrvatske političke aktere o kojima zna i malo Hrvata- nepoznato je.

TAGOVIklimatske promjene pamela anderson twitter

Komentiraj