Viralno

PrethodnoSljedeće

Papiga zaglavljena na krovu kuće govori vatrogascima koji je pokušavaju spasiti “F*** Off”

Vatrogasci su ljudi koji uživaju dosta visoko poštovanje javnosti. Ipak, riskiraju svoj život, spašavaju ljude, gase požare, a nerijetko spase i pokoju životinju koja se nađe u opasnosti. I dok smo svi mi zahvalni vatrogascima na njihovoj žrtvi, čini se da neke životinje ne dijele naše poštovanje, piše LADbible.

Jessie je plavo-žuta papiga koja je oko tri dana stajala zaglavljena na krovu kuće u Edmontonu, u sjevernom Londonu. Naposljetku, pripadnici londonska vatrogasne brigade došli su do spomenute kuće s ciljem da izbave jadnu papigu. Vatrogasac se popeo na krov pomoću vatrogasnih stuba noseći sa sobom zdjelu hrane kako bi je primamio k sebi.

No, čini se da Jessie nije bila nimalo oduševljena njegovom namjerom budući da mu je stalno ponavljala da odjebe. Doslovno tim riječima. Na engleskom, doduše.

“Fuck off”.

To nije baš lijepo, jel’da? Pogotovo jer se radi o životinji koja inače može letjeti, a ipak je uspjela zaglaviti na krovu. Na povrh svega, nakon što je završila psovati vatrogasca, Jessie se samo okrenula, odletjela na drugi krov, pa na drvo, a zatim se vratila svom vlasniku.

Sve nam se čini da je ovo bila dobra, elaborirana podvala jedne papige.

Well done, Jessie.

via GIPHY

 

TAGOVIpapiga vatrogasci

Komentiraj