Viralno

PrethodnoSljedeće

Pogledajte kako izgleda život u ukletoj kući iz Conjuringa. Jedna djevojka je izabrala tamo živjeti

Izvor: YouTube screenshot

Niste sigurni postoje li duhovi, ali naginjete vjerovanju u postojanje paranormalnog? Ovo će vas razveseliti. Ili izbezumiti.

Dom zastrašujućeg horor filma iz 2013. godine The Conjuring, seoska je kuća s 14 soba koja se nalazi na Rhode Islandu i na prvi pogled mogla bi vam izgledati kao lijep, sasvim običan dom. No, grdno biste se prevarili jer je to zapravo jedno od najukletijih imanja u SAD-u i dom je jezive priče na kojoj se temelji horor film. Čak i takva kuća, dom je jedne djevojke koja je podijelila svoje iskustvo života u njoj.

@madison.heinzen207 Would you?! 😳💬 #theconjuringhouse #horror #hauntedhouse #scary #paranormal #conjuringhorror #trending ♬ Scary – Background Sounds

Madison Heinzen, kći prethodnih vlasnika kuće Coryja i Jennifer, na TikToku je pokazala kakva je njezina jutarnja rutina dok boravi u zloglasnoj kući. Njezin dan počinje uobičajenom provjerom sigurnosnih kamera prije nego što kući (i svim duhovima koji vrebaju u njoj) poželi dobro jutro. Kuća je sada turistička atrakcija gdje obožavatelji mogu obilaziti slavne prostorije i naučiti prave priče o duhovima koje su inspirirale film iz 2013.

@madison.heinzen207 The last one is my favorite #foryou #theconjuringhouse #paranormal #annabelle #hauntedhouse #ghost #conjuringhorror #warren #trending ♬ original sound – Kyle & Jackie O

Kuća je također utočište za istraživače paranormalnog koji imaju potrebu uživati u sablasnim ukazanjima. Međutim kroz godine posjeta istraživača, barem desetak wannabe lovac na duhove na kraju se osjećalo bolesno kada su se probudili iduće jutro te su im trebali tjedni da se oporave.

Obitelj Perron kupila je ukletu kuću 1971. godine. Kada su u nju uselili, počeli su viđati duhove i primijetili su da se stvari kreću same od sebe. Obitelj je ubrzo otkrila da je u kući nekoć živjelo osam generacija druge obitelji, a mnogi od njih doživjeli su tragičnu smrt.

U dvije godine otkako je Heinzen obitelj kupila kuću rekla je da su vidjeli svakakve paranormalne događaje, uključujući incident u kojem je uočen duh s velom i suknjom te onaj u kojem su njezini roditelji rekli da su bili u prisutnosti tamne figure na vratima spavaće sobe.

Kako izgleda svakodnevica u ovoj ukletoj kući pogledajte ispod. Ako se usudite.

@madison.heinzen207 THE DOOR SLAMMED SHUT?! 😳🚪 #foryou #theconjuringhouse #ghoststory #theconjuring #paranormalactivity #trending ♬ Creepy, scary, horror, synth, tension – Sound Production Gin

TAGOVIconjuring duhovi paranormalno tiktok ukleta kuća