Viralno

moglo je i gore

PrethodnoSljedeće

Pokušao prodati Playstation 5, a sve što je zaradio je metak

Izvor: Unsplash

Grozna situacija zaslužuje i grozan naslov koji može upozoriti sve koji se bave prodajom konzola preko internet oglasa.

Playstation 5 je Sonyjeva konzola najnovije generacije koja je imala potencijal postati najbrže prodavana konzola u povijesti, ali se to nije dogodilo zbog globalne pandemije koja je utjecala na proces opsrkbe materijalima potrebnim za sklapanje konzola, ali i na opskrbne lance za dostavljanje proizvedenih konzola u trgovine.

Potražnja za Sonyjevom najnovijom konzolom je ogromna, a ako ju posjeduješ i želiš ju prodati – možeš i zaraditi pristojne cifre. Nažalost, to se nije dogodilo u slučaju 19-godišnjeg mladića iz Teksasa koji je pokušao prodati svoj gaming uređaj. Postavio je oglas na internet te se našao sa zainteresiranom strankom. “Kupac” je izvukao pištolj te je pokušao ukrasti konzolu. 19-godišnjak je ustrijeljen, a napadač je pobjegao – i nije uzeo konzolu.

Žrtva je u bolnici, stanje mu je stabilno. Policija još uvijek traga za napadačem.

Naslovna fotografija članka od abc13.coma (vidljiva na Twitter embedu) prikazuje uništenu konzolu na mjestu zločina. Čudno je kako fotografija konzole može izazvati neugodne emocije kada znaš priču iza fotografije.

Zainteresiranih gejmera je puno, konzola je malo, a ovakve priče upozoravaju na što su sve neki ljudi spremni kako bi došli do vruće konzole.

TAGOVIcrna kronika gamer Gaming konzole playstation 5