Viralno

svaka sličnost je slučajna

PrethodnoSljedeće

Policija traži dvojnika Walter Whitea iz BB radi posjedovanja metamfetamina

Mugshot muškarca iz Illinoisa posljednjih dana kruži društvenim mrežama iz razloga što muškarac na njoj neodoljivo podsjeća na lika Walter Whitea iz popularne serije “Breaking Bad”.

Pod “neodoljivo” mislimo – isti su.

todd-barrick-jr-ht-jef-190910_hpMain_4x3_992

Riječ je o Todd W. Barrick Jr., muškarcu od 50 godina iz Illinoisa, kojeg policija traži nakon što je prekršio uvjetnu u kojoj je bio radi, ni više ni manje, nego posjedovanja metamfetamina, sintetičke droge koju je proizvodio zloglasni Heisenberg.

Policijska uprava Galesburg u Illinoisu objavila je na svojoj Facebook stranici fotografije traženih bjegunaca, između ostalih i onu Todda W. Barricka Jr., te je zatražila pomoć javnosti u njihovom pronalaženju.

Ljudima, naravno, nije trebalo dugo da reagiraju.

“He isn’t the danger, he is the danger”, komentirao je jedan korisnik referirajući se na poznat Walterov monolog.

“Who are you talking to right now? Who is it you think you see? Do you know how much I make a year? I mean, even if I told you, you wouldn’t believe it. Do you know what would happen if I suddenly decided to stop going into work? A business big enough that it could be listed on the NASDAQ goes belly up. Disappears! It ceases to exist without me. No, you clearly don’t know who you’re talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Skyler. I am the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!”

Jedan je napisao kako izgleda da je Walter ipak živ, a drugi kako imamo spojler za novi “Breaking Bad” film. Inače, film izlazi za točno mjesec dana na Netflixu koji nije mogao dobiti bolju reklamu, i k tome besplatnu.

TAGOVIBreaking Bad mugshot Walter White dvojnik