Viralno

LOL. ILI?

PrethodnoSljedeće

Postao predmet sprdnje jer drži DVD kolekciju u hladnjaku, a zapravo lik živi u budućnosti

Kada bi se netko danas probudio iz tridesetogodišnje kome, ne bismo znali kako toj osobi objasniti svijet. Toliko toga se dogodilo. Toliko čudnih stvari je danas normalno.

Primjerice, samo postojanje pametnih mobitela je već previše ljudima. Zamisli samo da pokažemo neke video sadržaje koji postoje na tom internetu. Toliko čudnog sadržaja ima da bi da osoba potencijalno htjela nazad na još 30 godina sna…

Nekad naletimo na sadržaj koji na prvu većini izgleda čudno, ali se na kraju ispostavi da su svi drugi, uključujući i nas… Čudni?

Tik Tok video korisnika @.ceoofdadjokes je nasmijao hrpetinu ljudi. Snimio se kako otvara frižider i pita ljude: “Je li normalno imati samo jedan pretinac za sir?”. Ono što se još moglo vidjeti u kadru je zapravo highlight videa. To nije bio sir nego činjenica da se u polici iznad sira nalaze DVD i Blu-ray diskovi.

@.ceoofdadjokes

Cheese ?#heybree #ceoofdadjokes #cheesedrawer #heretoembarassmykids #marylandgang #

♬ original sound – Jonathan Kung

Naravno da je i nama na prvu to bilo čudno kao i svima, ali smo se onda sjetili naše divne prošlosti kada je čipirani PS2 bio vrhunac gaming iskustva.

Što nas je čipirani PS2 naučio o hladnim optičkim diskovima?

To su bili dani kada nikada nisi znao hoće li se igra koju si do tada igrao danima pokrenuti ili ne. Hoće li stati na loading screenu ili ćemo se ipak kajati što smo u tom trenutku obećali nebesima da ćemo ići na misu i moliti se svaki dan.

U to vrijeme smo na forumima (remember those?) pročitali zanimljivu informaciju. “Uređaji koji imaju čitač diska će bolje funkcionirati ako u njega ubacite hladan DVD ili CD”. Mi smo to isprobali i stvarno je funkcioniralo.

Isto to je i izjavio tvorac ovog “smiješnog” Tik Tok videa. Ako čuvate optičke medije u hladnjacima – duže će trajati i to je istina. DVD, CD, Blu-Ray – to nisu vječni mediji.

Tko se sada smije, Internete?

Još smo sigurni da je poanta cijelog videa bila kolekcija u hladnjaku, a ne ladica sa sirom. Lik živi u budućnosti. Bar u 2030. godini. Iako još uvijek koristi DVD-e i Blu-Ray.

TAGOVIblu ray dvd hladnjak lifehack optički diskovi