Fotke

Ostvario vruće snove

PrethodnoSljedeće

Riješio mamu najboljeg prijatelja i ostvario vruće snove – treba li nastaviti s druženjem ili prekinuti?

Riješiti seksi mamu (MILF jelte) najboljeg frenda sigurno je jedna od neostvarenih maštarija mnogih frajera, ali evo jednom sretniku je to ovih dana pošlo za rukom. Kako znamo? Pohvalio se na Internetu!

milf

Svoju priču mladić je podijelio putem kolumne Draga Deidre u časopisu The Sun. On ima 24 godine, a mama 41, idealno ako pitate nas u redakciji.

Sve je započelo nakon utakmice ragbija, kada je frendova mama rekla da mora u shopping. Mladić nije gubio vrijeme te je pozvao mamu na kavu u svoj stan. Naravno, stan je bio u neredu pa su prvo zajedno sve pospremili, popili kavu, otišli u kuhinju oprati šalice, a onda se mama nasmiješila, preuzela inicijativu i počela se skidati… Imala je lude obline i lijep osmijeh.

‘Počeli smo se ljubiti, a seks je bio fantastičan. Nikad nisam doživio tako nešto. Nastavili smo sa svojim igricama i viđamo se onoliko koliko možemo’ – podijelio je s čitateljima mladić. Najbolji frend naravno nema pojma što se događa, a s novinarkom je podijelio i informaciju da se, kada dođe kod frenda, ponekad s milficom potajno poljubi u kuhinji.

Deidre, novinarka kojoj se obratio za savjet, napisala mu je kako bi ovo trebao prekinuti dok još može.

Što vi mislite – treba li nastaviti ovo druženje ili prekinuti? Ili (nedajbože) čak priznati frendu za sve?

Foto: Ilustracija

Pročitaj još…

Seksi učiteljica i prava MILF-ica dobila otkaz nakon što se saznalo kako ‘u fušu’ snima porniće

Kao iz pornića: Seksi MILF-ica uhvaćena usred ševe s razrednim kolegom svoje kćeri!

Seksi učiteljice koje su spavale sa svojim maloljetnim učenicima

TAGOVIfrend mama milf seks mama

Komentiraj