Jao...

''Samo sirotinja prima kazne za parkiranje'': Bogataš parkirao BMW na zabranjeno mjesto pa se pohvalio na TikToku

Luke Desmaris
Luke Desmaris Foto: TikTok/Screenshot
Luke Desmaris namjerno se nepravilno parkirao da bi pokazao koliko je bolji od sirotinje.

Luke Desmaris samozvani je milijunaš, tiktoker i influencer koji koristi društvene mreže kako bi se razmetao svojim bogatstvom i prodavao lekcije za bogaćenje za oko 260 kuna mjesečno. Britanski tiktoker redovito se hvali kako zarađuje oko 3 milijuna kuna mjesečno, živi u vili, nosi dva Rolexa, a nedavno je podigao prašinu kad je pokazao kako se parkira.

U videu u kojem hoda s vrećicama prema MBW-u napisao je: ''Samo sirotinja prima kazne za parkiranje. Ja ih vidim kao plaćanje VIP parkirnog mjesta.'' Komentari na objavi raznoliki su; neki su ga pohvalili za domišljatost jer kazna može biti jeftinija od plaćanja cijene parkiranja, dok su se drugi našalili na njegovo razmetanje: ''Pauk vjerojatno doživljava isto kao posebnu uslugu'', ''Uvijek možeš prepoznati prevaranta zbog načina na koji razmetljivo govori o novcu'', ''Misli li on da je zatvor besplatan smještaj?''.

Snimku koja je podigla prašinu na društvenim mrežama prenosimo u nastavku pa pogledajte zašto je izazvao zgražanje kod mnogih.

 

@mrlukedes VIP parking #rich #foryoupage ♬ AirplaneMode - BONES