Viralno

virtualno kick-assanje

PrethodnoSljedeće

‘Daj mi kružni u facu’ – Scarlett Johansson, Margot Robbie i druge glumice rasturaju u viralnom izazovu

Taman kad kažemo – oke, jel više dosta s viralnim izazovima u karanteni koji su sve jedan manje zanimljiv/zabavan od drugog, došlo nešto što nas je ipak malčice zaintrigiralo i razveselilo.

Ne, ovoga puta to nisu oskudno odjeveni komadi, već komadi koji se fajtaju. Makar samo virtualno. Ali svejedno izgleda hot i prije svega – zabavno. Vidjeli smo i ranije slično kaskadersko ostvarenje s hrpom likova, ali realno – ovo je bolje barem šest puta.

Prošli vikend na društvenim mrežama osvanuo je novi izazov naziva The Boss B*tch Fight Challenge u kojemu sudjeluju neki od najljepših holivudskih ženskih primjeraka, uključujući Scarlett Johansson, Rosario Dawson, Margot Robbie, Rosie Perez, Cameron Diaz i mnoge druge.

Ovoga puta holivudske ljepotice nam ništa ne pjevaju (hvala ti, Onaj gore koji sve vidiš i znaš), već izvode kick ass pokrete koje su sigurno naučile u brojnim akcijskim filmovima. Naime, Zoe Bell, novozelanđanska kaskaderica i glumica, prva je na Instagramu podijelila ono što je sad postalo viralni video “Boss Bitch Fight Challenge”.

Video počinje s Bell koja sjedi na kauču i čita, te odjednom pogleda u kameru, baci knjigu i uzvikne kako joj je dosadno i kako se “želi igrati sa prijateljima”. U ovom trenutku kreće prema kameri, smiješi se i kao udara po zaslonu. “What a heck Zozo” kaže druga glumica (koju ne prepoznajemo, sorry svim fanovima), a koja “prima” udarac. Ovo pokreće čitav niz različitih high and low kickova, guranja, udaraca nogama, rukama, bučicama i raznim drugim rekvizitima u kameru.

Udarce  izvode i primaju poznate i (nama) manje poznate glumice.

Da ne duljimo, najbolje pogledajte sami.

TAGOVIInstagram izazov The Boss B*tch Fight Challenge trending video