Video

nije joj predrag

PrethodnoSljedeće

Selena Gomez postala meme nakon reakcije na dodjeli VMA! Pogledajte zbog koga se namrštila

Izvor: Instagramscreenshot/@selenagomez/twitterscreenshot@PopBase

Video Selene Gomez postao je viralan zbog njezine reakcije na nominaciju Chrisa Browna za MTV Video Music Award (VMA). Pjevačica nije skrivala osjećaje prema pjevaču, jer je licem izrazila nezadovoljstvo kada je njegovo ime pročitano kod najave nominacija.

Chris Brown nominiran je za Najbolji R&B VMA, kroz suradnju na pjesmi ‘How Does it Feel’, izvođačice Chlöe, a Selena nije izgledala impresionirano kada je čula reperovo ime.

U viralnom videu, Selena Gomez diže nos i namršti lice u, potpuno nezadovoljna, u usporedbi s njezinim  sretnim osmjesima i pljeskom kojim je počastila ostatak nominiranih.

Podsjećamo kako je 2009. Brown je optužen za kazneno djelo napada i prijetnji nakon što je fizički napao Rihannu, te joj je nanio vidljive ozljede lica zbog kojih je hospitalizirana. Osim što je on morao završiti savjetovanje o obiteljskom nasilju i društveni rad, Rihanna je na kraju tražila zabranu prilaska protiv njega.

Brown se tijekom godina suočio s brojnim optužbama za napad žena. Nema potvrde zašto je baš Gomez ovako reagirala na njegovo ime, ali on je često u središtu kontroverzi. Korisnici X-a (Twittera) komentirali su kako bih i većina isto reagirala.

TAGOVIchris brown mtv MTV Video Music Award MTV VMA reakcija na nominirane selena gomez selena gomez reakcija