Viralno

PrethodnoSljedeće

Sjećaš se ove dječje glumačke zvijezde? E pa sad je napucani MMA borac

Izvor: Youtube Screenshot

Dječji glumac poznat po filmovima Jerry Maguire, Stuart Little i Like Mike s vremenom se transformirao u MMA ličnost, prenosi UNILAD.

Jonathan Lipnicki u pamćenju nam je ostao kao 6-godišnjak plave kose, i kako to obično ide kod djece glumaca, specifičnog lica.

Iako je nastavio s glumačkom karijerom, u međuvremenu je otkrio i veliku strast prema mješovitim borilačkim vještinama. Jonathan je kao mlađi počeo trenirati jiu-jitsu i nakon 14 godina, 2020. godine, konačno dobio crni pojas.

S javnosti je 2012. podijelio da njegova obitelj posjeduje tvrtku koja promovira MMA, što mu je bila inspiracija tijekom odrastanja.
Svojim je vještinama odlučio pomoći i zajednici u kojoj živi.
Njegov je prijatelj odlučio oformiti grupu koja će se pobrinuti da ljudi iz sinagoga dođu sigurno kući, i Jonathan se priključio.
Kako je i sam židovske religije, upozorio je na učestale antisemitske zločine iz mržnje i nasilja prema Židovima te izrazio da bi svatko trebao imati mogućnost vjerovati – bez diskriminacije.
Neke transformacije nas stvarno šokiraju. Lipnicki je samo odrastao, ali onaj tko nas je zapanjio svojim novim izgledom je Ethan Suplee.

 

 

TAGOVIfilm glumac jerry maguire MMA stuart little