Viralno

who let the dogs out

PrethodnoSljedeće

Španjolci i Talijani šetaju plišane životinje kako bi se bar malo izvukli iz karantene

Očajna vremena zahtijevaju očajne mjere?

Susjedi Talijani virusom korone pogođeni su nekoliko tjedana prije nas i kod njih je već neko vrijeme na snazi apsolutna karantena za sve građane koja od danas vrijedi i kod nas.

Talijanima je, jednako kao i Španjolcima teško pala mjera izolacije te nalaze najkreativnija, bez obzira koliko glupa, rješenja kako bi ipak izašli malo van na zrak. Budući da je vlasnicima pasa dopušteno da svoje ljubimce prošetaju, mnogi su u ovome našli izgovor za izaći iz kuće, pa čak i oni koji psa nemaju.

Tako se na ulicama Italije i Španjolske moglo vidjeti najbizarnijih prizora, od šetanja kornjača i svinja pa sve do plišanih životinja.

Potražnja za psima je toliko velika da nije dugo trebalo prije nego se netko sjeti iznajmljivati pse za šetnju, tako da postoji i to.

Gradonačelnik grada Mamoiada u Sardegni bio je prisiljen navesti da psi koji se šetaju „moraju biti živi“. Jedna osoba u Rimu je rekla kako je “uočio uglednog gospodina s druge strane ulice kako vodi plišanu životinju na povodcu, a otišao je toliko daleko da se saginjao da sakupi nevidljiv izmet plišanca.”

Svakako smo zamišljali 2020., ali da ćemo biti prisiljeni skupljati nevidljiva govna plišanih životinja kako bi izašli na ulicu, e to nismo.

TAGOVIkoronavirus ljubimci šetnja psa