Košarka

"World champion of what?"

PrethodnoSljedeće

Sprinter ponovio urnebesne kritike košarkašima nakon četvrtog mjesta SAD-a! Svjetski prvaci čega

Izvor: Instagramscreenshot/@nojo18usabasketball/@

Noah Lyles čvrsto stoji pri svom stavu, kako se pobjednici NBA sezone ne bih smjeli nazivati svjetskim prvacima.

Tijekom intervjua za TMZ Sports, atletska zvijezda objasnio je zašto neće odustati od svog mišljenja, posebno nakon što je tim SAD-a završio četvrti na turniru FIBA ​​Svjetskog kupa. Prema Lylesu, ljudi su tebali zapamtiti poantu njegove početne izjave i objasniti koji su njegovi motivi iza izjave.

„Mislim da je poenta izgubljena“, rekao je za TMZ. „Na kraju dana, govorilo se o tome što radimo na našim nacionalnim prvenstvima, samo želim istu stvar za naše svjetske prvake. Mi smo u sportu koji svake godine donosi najviše medalja, a kao da nitko i ne zna jer ne obraćaju pozornost.“.

Nakon što je SAD izgubio od Njemačke u polufinalu FIBA ​​Svjetskog prvenstva tijekom vikenda, Lyles je otišao na svoj X račun (bivši Twitter) kako bi pratio tim zbog toga što je bio kratak. U svojoj objavi koju je u međuvremenu obrisao, Lyles je podijelio snimku zaslona rezultata kutije 113-111 uz sliku sebe govoreći: “Svjetski prvak čega?”

Momčad SAD-a, u produžetku, je izgubila utakmicu za brončanu medalju protiv Kanade, 127-118, a Kanada je osvojila svoju prvu veliku međunarodnu medalju u 87 godina.

Podsjećamo kako je američki sprinter Noah Lyles, nakon pobjede na 200 m, završio dio izvedbe 3 od 3 na Svjetskom atletskom prvenstvu u Budimpešti, te je medijsku pozornost iskoristio kako bih kritizirao pobjednike sezone NBA koji se nazivaju svjetskim prvacima.

Rekao je „Gledam finale NBA lige i oni imaju natpis svjetskog prvaka na kapi. Svjetski prvaci čega? Sjedinjenih Država?“

TAGOVIatletika košarka nba Noah Lyles prvaci svijeta SAD svjetski prvaci čega? video