Viralno

abort the mission

PrethodnoSljedeće

Što bi napravio da ti cura ovo pokloni za rođendan?

Izabrati savršen poklon za bolju polovicu nije uvijek lako. Originalnost, maštovitost, a nećemo se lagati – i cijena, dosta govore koliko ti je stalo do osobe koja slavi rođendan. Neki se potrude manje, neki više, a neki najblaže rečeno – pretjeraju.

Na redditu je osvanula ispovijest za koju nismo sigurni je li istinita ili lažna, ali sama pomisao da je to netko negdje nekome napravio dovoljna je da je prepričamo i pitamo vas:

Što bi napravio da za rođendan dobiješ tetovažu? Svoje glave. Na tuđim leđima?

Na subredditu relationship_advice jedan je korisnik podijelio s ostalim redditovcima upravo ovo iskustvo i zamolio ih za savjet o tome što mu je činiti. Naime, u/ThrowRA_InkedUpGF kaže kako ima djevojku (nazvao ju je Kim) nešto više od 8 mjeseci. Njihovu vezu opisao je kao opuštenom, ne žive skupa, idu na dejtove, gledaju Netflix i seksaju se. Ništa pretjerano ozbiljno, makar se nije tako činilo, sve do dana njegova rođendana.

U subotu mi je bio rođendan,  moj brat je došao u grad i napravili smo malu zabavu. Naravno, pozvao sam i Kim i djelovala je jako uzbuđeno. Tvrdila je da je provela više od mjesec dana razmišljajući o tome što da mi pokloni budući da sam ja njoj za rođendan poklonio poprilično skup poklon. Trebao sam shvatiti da je nešto čudno kada me tjedan dana prije proslave izbjegavala vidjeti, ali pripisao sam to drugim stvarima.

Slijedi najbolji dio ovoga pisma u kojemu Redditovac opisuje što se događalo na samoj proslavi.

Došla je subota i imali smo zabavu s oko 9 ljudi. Kim je napravila veliku stvar oko toga da se svi okupe jer je željela dati mi poklon pred svima. Eto, ovdje stvari postaju lude. Za moj “rođendanski poklon” Kim je napravila OGROMNU tetovažu na leđima. Moga lica. Ispod mog lica nalazi se tekst koji kaže “Moj zauvijek”. Tišina je bila zaglušujuća, a nije pomoglo ni to što je tetovaža tek upola gotova.”

via GIPHY

Nesretni slavljenik nije dobro reagirao na ovo iznenađenje te se zatvorio u sobu kako bi uopće mogao disati. Dok je on dolazio k sebi u sobi, Kim se posvađala s njegovim bratom koji ju je nazvao ludom, a gosti su se razbježali. Nakon rođendana par se stalno svađa jer mu djevojka ne može oprostiti ponašanje te tvrdi da je on samo “fuckboy koji ju uopće ne voli.”

Redditovac napominje kako ne zna što mu je činiti jer mu se sve do rođendana djevojka sviđala i bio je zaljubljen u nju, ali ovo je prešlo sve granice njegove komfort zone te traži pomoć i savjet od ljudi na internetu.

A internet je gotovo jednoglasan u izražavanju svoje sumnje u istinitost ove priče te zahtijeva dokaze u obliku fotografije tetovaže. No, ima i onih koji su podijelili neke slične priče, dok su neke djevojke u ovome našle savršenu ideju kako napakostiti svojim dečkima za rođendan – naravno sa umjetnom tetovažom. Komentari su gotovo jednako dobri kao i sama priča tako da nam je manje važno je li izmišljena ili nije.

Snimka zaslona (321)

Snimka zaslona (323)

Snimka zaslona (325)

Što bi ti napravio da dobiješ ovakav rođendanski poklon?

TAGOVIpoklon reddit tetovaža