Viralno

nastavit će srce

PrethodnoSljedeće

Svi smo se nekad napili, ali nikad kao ovaj lik koji je promijenio ime. I to u ime slavne pjevačice

Svi smo radili glupe i/ili lude stvari nakon što smo previše popili. Ili malo, ali s dosta miješanja. Usvojiti bebu, izbiti si zub, ukrasti policijski auto, oteti tigra Mikea Tysona, izgubiti vlastiti prst. To su samo neke od stvari koje je vučji čopor iz filmske franšize Mamurluk napravio pod utjecajem alkohola i raznih opijata. Mi o svojim “postignućima” ne želimo.

Saznali smo za jedan sličan “uspjeh” koji zvuči kao da je iz navedenih filmova, ali se ipak ispostavilo na kraju da nije film. Uistinu se dogodilo. Wait for it…

Tridesetogodišnji Britanac Thomas Dodd ili bolje rečeno Celine je imao jednu “super” ideju gledajući koncert kanadske pjevačice Celin Dion na YouTubeu.

Pomislio je kako ne bi bilo loše platiti 89 funti kako bi se preimenovao u Celine.

Celine (čitaj: Thomas) je navodno zaboravio na čitavu akciju te se prisjetio u trenutku kada su mu poštom došli svi potrebni papiri s obzirom na to da mijenjati ime nije tako mali pothvat ako gledamo iz birokratske perspektive.

Navodno je Thomas poprilično iznenađen svojim činom, ali se ne planira vratiti na svoje staro ime. Kaže kako je mama bila malo šokirana i kako mu je malo teže pada šefovima priopćiti te vijesti.

Novopečeni Celine se nada kako će ga ime jednom odvesti iza pozornice koncerta njegove najdraže pjevačice jer to ime nije tek toliko odabrano. Thomas je ujedno ultra veliki obožavatelj Kanađanke.

Radi li se stvarno o pijanom činu motiviran tugom zbog otkazanog koncerta u Las Vegasu gdje je građanin nekoć znan kao Thomas trebao biti ili se samo izvlači da je previše popio – to možda nećemo nikada saznati.

No, znate kako se kaže: “Što trijezan misli, pijan govori!” Vjerujemo da je tako i za djela. “Pa si je Thomas malo hrabrosti spil, ne?”