Viralno

zaronila

PrethodnoSljedeće

Tek je siječanj, a već imamo kandidata za video godine. Ako se ovo stvarno dogodilo

Izvor: YouTube screenshot

Mrzimo se smijati tuđoj nesreći, ali ovaj video je iznimka jer je zabavan. Tijekom izvještavanja o uvjetima na skijalištu Seven Springs u Pennsylvaniji kamera je zabilježila „gospođu Bean“. I to kako!

Reporterka Abbey Way davala je vremensku prognozu ispred Seven Springs Mountain Resorta kada je žena iza nje potpuno ovladala kadrom dok se borila sa zaleđenim stepenicama.

Žena, koja je naknadno dobila nadimak „gospođa Bean“ po izmišljenom liku iz britanskog sitcoma poznatom po svojim fizičkim komedijskim trikovima, mogla se vidjeti u pozadini tijekom cijelog videa kako se drži za ogradu prije nego što je u potpunosti skliznula niz stepenice.

Naravno, može biti teško hodati u skijaškim čizmama, ali iskreno, da je baš toliko teško spustiti se nekoliko stepenica? Sumnje su nam potvrđene, uz dvije-tri pretrage Googlea smo si odgovorili na pitanje o autentičnosti ovog videa. Skijaški resort je unajmio glumce kako bi u video-izvještajima u pozadini izvodili gluposti u nadi da će privući pozornost većih medija. I uspjeli su. Podvizi “gospođe Bean” su rezultirali milijunskim pregledima. Doduše, ističu kako reporterka nije znala što se događa u pozadini. Nakon ove promotivne kampanje se zapitamo: “Je li išta više stvarno?”

TAGOVImr. bean skijanje viralno