Viralno

pljačkastation

PrethodnoSljedeće

Tinejdžer izvagao Playstation kao voće, koristio samoposlužnu blagajnu

Playstation za šezdesetak kuna? Ne zvuči loše.

Ovaj tinejdžer u Francuskoj je genijalan. U jednu ruku. Uzeo je Playstation, izvagao ga kao 3 kilograma voća, stavio naljepnicu s cijenom i barkodom na kutiju te je platio proizvod na samoposlužnoj blagajni. Išetao je iz trgovine kao da se ništa nije dogodilo. Uistinu genijalno. Dođe nam da probamo istu stvar.

I tu ipak dokazuje da nije genijalan. Navodno je prodao Playstation za 100 eura. Prošao bi nekažnjeno, ali je vjerojatno i sam bio osupnut perfekcijom svog plana.

Uhvaćen je SAMO ZATO ŠTO SE VRATIO U ISTU TRGOVINU IDUĆI DAN. I pokušao je odraditi isti posao stoljeća.

Osuđen je na četiri mjeseca zatvora, ali se nije osobno pojavio na sudu. Kakvo je sad stanje, ne znamo.

Istraživanje odrađeno na sveučilištu u Leicesteru je pokazalo kako samoposlužne blagajne povećavaju šanse financijskih gubitaka te stvaraju okruženje koje ohrabruje krađu jer nema komunikacije s drugim ljudskim bićem. Krađa tako postaje lak čin za ljude koji inače ne bi bili ni u napasti da počine zločin. Ah well… Kad ćemo dobiti Kplus Playstation da odradimo ovu muljažu?

Šalimo se, to nikako ne podržavamo. Ne podržavamo ni to što smo siromašni, ali hej – zakon je zakon. Za nas na dnu hranidbenog lanca. Koji samo želimo kruha (s pravom Nutellom, ne ove za istočno tržište) i igara.

TAGOVIgenijalno muljaža playstation pljačka viralno

Komentiraj