Viralno

let it snow

PrethodnoSljedeće

Trgovački lanac imao najbolji božićni džemper IKAD pa ga povukao uz ispriku

Tko kaže da božićni džemperi moraju biti ružni i dosadni?

Na web stranici Walmarta našao se vjerojatno najlegendarniji božićni džemper ikada koji prikazuje Djeda Božićnjaka sa slamčicom u ruci, a na stolu ispred njega se nalaze tri bijele crtice. Na džemperu piše “Let It Snow”, a opis ovog proizvoda je sasvim sigurno najbolji copy ikad napisan.

Svi znamo kako djeluje snijeg. Bijeli je, praškasti, a najbolji snijeg dolazi ravno iz Južne Amerike.To je loša vijest za veselog starog Nikolu, koji živi daleko na Sjevernom polu. Zbog toga Djed Mraz jako voli uživati u trenutku kada se dočepa kvalitetnog kolumbijskog snijega A klase. Rasporedi ga u savršenim linijama na stoliću za kavu, a zatim ga duboko udahne kako bi osjetio aromu snijega visoke kvalitete.

Džempere je izradila i na Walmart.ca stranici prodavala tvrtka FUN Wear. Ovaj i još pokoji obiteljsko – ne – friendly džemper uskoro je povučen sa stranice, a Walmart je komentirao čitavu situaciju javno se ispričavši svima onima koje je ovaj proizvod uvrijedio.

“Ovi džemperi, koje je prodavao treći prodavač na Walmart.ca (naša web stranica u Kanadi), ne predstavljaju Walmartove vrijednosti i nemaju mjesto na našoj web stranici.  Proizvode smo uklonili s naše stranice. Ispričavamo se zbog bilo kakve nenamjerne uvrede koje je moglo prouzročiti. Ti džemperi nisu bili ponuđeni na Walmart.com u Sjedinjenim Državama. “

Ovo nije prvi puta da se Walmart morao ispričavati radi proizvoda na svojoj stranici postavljenih od trećih prodavača. Ranije ovog mjeseca uklonio je iz prodaje niz božićnih ukrasa sa slikama koncentracionih logora u Auschwitzu.

Možda bi mogao razmisliti o promjeni poslovnog modela?

TAGOVIbožićni džemper djeda mraz kokain Walmart