Viralno

iz svijeta

PrethodnoSljedeće

TRUE STORY: Nije htio brak, a nije znao reći ne pa namjerno završio u zatvoru

Mnogi koji su se odlučili ženiti znaju da vjenčanje može biti poprilično stresan događaj. Od cijene, same organizacije pa do toga da mladenci često moraju pozivati tamo neku rodbinu radi staraca ili kolege iz pristojnosti.

A da ne pričamo o stresu kad nisi zapravo ni siguran želiš li se uopće ženiti, ali eto, nekako si se, ni sam ne znaš kako, našao u toj situaciji i sad nemaš druge nego reći “da” ili se suočiti s mladom i priznati kako baš i nisi spreman na čitavu tu ideju braka. Treće opcije nema.

Ili?

Sigurno ste se nekada našli u vezi u kojoj više ne želite biti, ali iz sažaljenja (ili straha) prema drugoj strani niste imali srca/hrabrosti prekinuti i nadali ste se kako će to ona učiniti. Kako bi to postigli ponašali ste se kao zadnji šupak, sve u nadi da će napokon reći te dvije čarobne riječi: “gotovo je!”

Jedan nadasve očajan, ali domišljat momak iz Kine, poznat samo kao g. Chen, razmišljao je na sličan način, samo što se odlučio za pomalo drastičnu mjeru. Ali hej, tko smo mi da sudimo – očajna vremena zahtijevaju očajne mjere. G. Chen se iz samo njemu poznatih razloga nije htio oženiti za svoju zaručnicu, no umjesto da joj to prizna, smatrao je da je bolje rješenje biti uhićen radi pljačke pretpostavljajući da se ta situacija njegovoj zaručnici neće svidjeti i da će onda ona raskinuti zaruke.

via GIPHY

Ono što je najsmiješnije u čitavoj priči je što je to g. Chen opljačkao. Da se zaista radi o očajnom muškarcu koji samo želi pobjeći od braka, a ne o nekom okorjelom kriminalcu dovoljno govori jednostavna činjenica da je nesretnik opljačkao plesni studio iz kojeg je ukrao jedan zvučnik.

Policija ga je pronašla i uhitila isti dan i nisu mogli vjerovati kada je gospodin Chen otkrio zašto je ukrao zvučnik, vrijedan oko 220 funti.

Snimka zaslona (331)

LadBible prenosi kako je u postaji priznao: “Moja se djevojka želi udati za mene, ali ja to ne želim. Znao sam da ću biti uhvaćen, ali nisam očekivao ovako brzo.” Također je priznao krađu zvučnika i rekao da je namjerno ciljao određeni uređaj jer je znao da neće koštati vlasnika previše novca.

Nažalost nemamo informaciju je li g. Cheng uspio u svom naumu i je li zaručnica otkazala vjenčanje.