Viralno

e da smo se bar mi tog sjetili

PrethodnoSljedeće

Tužio restoran jer su mu dali previše alkohola. I zaradio milijune

Izvor: Shutterstock

Prošlog mjeseca je jedan čovjek iz Teksasa zaradio finu cifru od 5.5 milijuna dolara. Kako, pitaš se? Tužio je restoran jer su mu dopustili da popije previše alkohola. Tvrdi da je previše alkohola pridonijelo ozljedama koje je dobio te večeri u tučnjavi na parkingu restorana.

Liku je ime Daniel Rawls, tužio je La Fogata Mexican Grill restoran za nemar i štetu. U svibnju 2019. godine se ondje napio kao Mladen Grdović na Biloj noći Hajduka (ili bilo kojoj drugoj noći), a kasnije je upao u sukob na parkingu.

K tome je u tužbu ubacio i da je parking “neravan”, a u restoranu su mu propustili napomenuti kako bi to moglo biti opasno za posjetitelje restorana koji su si malo popili. Tu nije kraj njegovom tour de forceu. Restoran je bio nemaran jer nisu pozvali hitnu nakon što je pao i “ozbiljno” ozlijedio glavu. Također, nisu trenirali barmena da prepozna kada je mušterija dovoljno popila te da ju u tom slučaju prestane posluživati.

Sud je ovo morao dosuditi jer se vlasnik restorana nije pojavio na sudu, ali restoran će imati 30 dana da uloži prigovor i traži novo suđenje. Ili će legendarnom Rawlsu biti isplaćeno 5.5 milijuna dolara.

TAGOVIalkohol lude tužbe tužbe viralno