Viralno

nemojte probuditi mamu!

PrethodnoSljedeće

U Japanu pronađena metalna sfera na plaži. Stižu teorije o NLO-ima i… Dragon Ball Z-ju?

Izvor: Youtube Screenshot

Jedna žena je krenula u svoju uobičajenu jutarnju šetnju plažom Enshu gdje je nabasala na metalnu sferu. Obavijestila je vlasti. Sfera je već prozvana Godzillinim jajetom, ali su društvene mreže zatrpane različitim teorijama. Teorija o Godzillinom jajetu dominira, što nije čudno za naciju opsjednutu kaijuima, ogromnim čudovištima od kojih je Godzilla svakako najpoznatije.

Neki korisnici Interneta vjeruju kako je ovo kugla iz popularne animirane serije Dragon Ball Z, neki sferu povezuju s kineskim špijunskim balonom koji je oboren u SAD-u početkom veljače, a neki govore kako je u pitanju NLO. Iako sfera ne leti i ne zna se je li ikad letjela.

Jedan muškarac je izjavio kako mu nije jasno otkud sad toliko zanimanje za sferu kada je ona tamo već mjesec dana, promjera je 1.5 metara, a čak ju je i sam pokušao otkotrljati, ali se nije htjela pomaknuti.

Mi ne bismo prtljali po nečemu čije porijeklo ne znamo. Japanske vlasti još uvijek ne znaju o čemu je riječ, čak su pozvali i stručnjake za eksplozive u slučaju da je sfera zapravo podvodna mina. Napravili su i rentgen, sfera je šuplja i ne bi trebala predstavljati prijetnju ljudima. Dragi moji, velika je razlika između „ne bi trebala predstavljati opasnost” i „ne predstavlja”.

Jedna od teorija je kako je u pitanju zalutala bova, ali nitko nije siguran. Sfera će biti premještena u prikladan objekt te će biti uništena ako nitko ne potvrdi vlasništvo. Što god radili, ne uništavajte ju i ne pokušavajte ju otvoriti! Gledali smo dovoljno katastrofalnih filmova katastrofe kako bismo znali da je to nešto što se ne radi.

TAGOVIdragon ball Godzilla japan kaiju nlo ufo zanimljivosti