Iznenađenje!

Ulična pravda: Pokušao opljačkati trgovinu pa dobio batine, ovakav preokret rijetko se viđa

Savladali lopova
Savladali lopova Foto: Twitter/Screenshot
Lopov je doživio neugodno iznenađenje kad su ga savladala dva zaposlenika.

Društvenim mrežama kruži snimka iz trgovine na benzinskoj postaji u Kaliforniji na kojoj je zabilježen pokušaj pljačke. Dok je lopov trpao stvari s polica u poveću kantu za smeće, muškarac koji se zatekao u trgovini sve je snimao mobitelom i savjetovao zaposlenike da ništa ne poduzimaju i puste lopova na miru.

Muškarac je u jednom trenutku upitao zaposlenike imaju li osiguranje na ukradenu robu, na što su oni odgovorili da nemaju. “Nema veze, svejedno ne možete ništa poduzeti”, prokomentirao je muškarac.

\\folder\vezani_članak Pješački prijelaz Tko tu koga?! Nevjerica zbog pješačkih prijelaza u Sarajevu: “E, tugo moja… kolektivno otkaz svima koji su sudjelovali” \\folder\vezani_članak Otac na oltaru Što mu je bilo? Utrčao u prepunu crkvu sa sinom i napravio nezamislivo, svi se pitaju što mu je bilo u glavi

No, zaposlenici se nisu složili s njim pa je u jednom trenutku jedan zaposlenik primio lopova za ruke, a drugi ga je počeo udarati drvenim štapom. Lopov se ubrzo našao bespomoćan na podu te je na kraju dobio i po stražnjici.

Zaposlenici su uspjeli savladati lopova, no nije poznato je li uhićen ili je samo doživio uličnu pravdu. Snimku koja je obišla društvene mreže možete pogledati u nastavku.