Fotke

PrethodnoSljedeće

Usamljena ljepotica: Krasi naslovnice časopisa, a ne može naći frajera

Kao što za frajere ponekad vrijedi ‘nije u šoldima sve’, tako ponekad žene, unatoč anđeoskom licu i tijelu, ne mogu, pa ne mogu pronaći frajera. Ovaj problem muči i 25-godišnju Lucy Harrold za koju biste ovako naoko rekli da se ne može otarasiti dosadnjakovića koji joj sviraju podoknice pod prozorom. Situacija je – potpuna kontra.

solo

Lucy, model za donje rublje i vizažistica, došla je na ideju sličnu onoj Muhamedovoj kad je napokon odlučio poći ka brdu. Pokrenula je stranicu za stanovnike Birminghama sa sličnim problemima – BirminghamLove.co.uk.

“Nije jednostavno upoznati ljude kao što je nekada bilo”, kaže Lucy koja je krasila naslovnice i brojeve mnogih časopisa za muškarce kao što su Zoo, Nuts ili Loaded. “Mislim da je frajere strah prići. Nesretna sam u ljubavi i postala mi je prava noćna mora pronaći frajera koji će me izvesti na spoj. Većina njih pretpostavlja da imam dečka zato što sam model i da neću biti zainteresirana, a to ne može biti dalje od istine. Čak se nitko niti ne nudi platiti mi piće kad sam u izlasku. Stvarno mi je iznimno teško naći nekoga s kim bih otišla na spoj”, pojadala se ekipi Daily Maila.

To je bio glavni razlog za pokretanje ove web-stranice za solo igrače.

Kako god bilo, u nastavku stiže Lucy u najboljem izdanju, a vi pokušajte zaključiti zašto je i dalje slobodna. Slobodno nam napišite par mogućih razloga… Sise ima, to znamo da nije!

 

Provjeri još…

Analna sramota: Nije selfie za svakoga!

FOTO: Ljeto nam se vratilo, a s njim i seksi djevojke u malim badićima

TAGOVIcure Instagram sexy sexy cure sise

Komentiraj