Viralno

4D gaming

PrethodnoSljedeće

Vibrirajući gamepad je za amatere – ovaj lik je postigao nevjerojatno realno iskustvo igranja

Koliko daleko može sezati ljudska kreativnost? Jako daleko…

Doduše, za ovaj primjer koji želimo navesti ne znamo je li u pitanju kreativnost, glupost ili je čovjeku bilo samo dosadno. Ukratko, na YouTube kanali Teenengrr, čiji vlasnici rade svakakve programerske projekte, je osvanuo urnebesan video.

Odlučili su pretvoriti svoj stol na kojemu se nalazi monitor, tipkovnica i miš u vibrirajući monitor, nalik na PS2 DualShock kopije za računalo. Svi smo imali jedan takav.

Konkretno, izvadili su čip iz navedenog joysticka te ga spojili s motorom nečega (ako znate što je, javite). Uz još malo dorade su postigli da se motor uključi svaki put kada bi ručica zavibrirala. Primjerice kada pucate, pogode vas, skočite i slično. Samo za razliku od upravljača, motor ne samo da jako buči nego se jako trese. Taj motor su pričvrstili za stol i voila – vibrirajući stol.

Krajnji proizvod je stvarno jako smiješan. Pitamo se samo kakve bi reakcije susjeda bili i kako mu to objasniti… No, osim smijeha su se rodile brojne ideje kao na primjer ugradnja tog motora u stolicu te igranje NFS: Undergrounda i slično.

U svakom slučaju, preporučujemo da pogledati sami o čemu se radi.

.

TAGOVIdualshock Gaming ps2 viralno