Video

PrethodnoSljedeće

Bizaran video pokazuje ženu koja se izvukla iz lisica i ukrala policijski automobil

Ne bismo se baš htjeli pronaći na zadnjem sjedalu policijskog automobila, u preuskim lisicama s nekoliko modrica (osim ako policijsku dužnost vrši Lisa Ann). Volimo misliti da bismo se iščupali iz te situacije svojom McGyver spajalicom ili konanovskom snagom, ali istina je da bismo bili zaglavljeni tamo iza, možda čak i balavi i uplakani.

E Toscha Sponsler je žena koja se iščupala iz situacije na najbolji mogući način, a onda je zaronila još žešće. Naime, ova 33-godišnjakinja je optužena za krađu, uhićena je i ostavljena u policijskom vozilu, a uspjela je otkačiti sigurnosni pojas, izvući se iz lisica, proći do prednjeg dijela automobila i ukrasti ga bez najmanjih problema – a pritom je ukrala i naše srce.

Kako bi naša ljubav bila veća, dvadesetak minuta je trajala policijska potjera gdje je autom dosezala i brzine od 160 kilometara na sat. Navodno je htjela upotrijebiti i pušku tijekom potjere. Opako.

Na kraju je izgubila kontrolu nad vozilom, uhvaćena je i bačena u zatvor. Jamčevina je 18 tisuća dolara. Pokrenuli bismo crowdfunding kampanju, želimo ju u Brzim i žestokima jednom kad Michelle Rodriguez ode u mirovinu.

Pogledajte video ovdje:

TAGOVIbizarno kriminal policija

Komentiraj