Video

lol

PrethodnoSljedeće

Cool ili cringe? Tarik Filipović pleše floss, a nažalost nije jedini

Hilary Clinton je tako ubila dabbing (prijevod: dabovanje), a sad imamo još jednog ubojicu.

Kad nešto dođe do voditelja na nacionalnoj televiziji (ili do političara) – onda znaš da je vrijeme prošlo, da je stvar odavno prenapuhana kao Vladimir Šeks poslije bačve vina i kazana graha, da je pregaženo kao neodlučni jež na autocesti A1, da mora otići kao svaka hrvatska vlada i reprize Dadilje s RTL-a.

To se dogodilo i s flossom, popularnim (jebiga) plesom za čiji svjetski ekspoužr je kriva igra Fortnite. Klinci koji peglaju Fortnite su ga počeli raditi, internetom su se proširili i tutoriali (ima dva pokreta, jeste vi realni???), svi klinci su počeli raditi, a onda je zakačilo i roditelje. Tarik Filipović je roditelj. Koji je to odradio na nacionalnoj televiziji.

.

OSTAVITE NEŠTO I DECI!

Gospodin Filipović je plesom na nacionalnoj televiziji postao pretposljednja faza u propasti čovječanstva – posljednji boss level je da TVOJI RODITELJI TO RADE JER SU VIDJELI TARIKA FILIPOVIĆA. Kad mi mama napravi floss, to je trenutak kada ću zagristi beton i zamoliti lokalnog navijača da mi naskoči na lubanju.

Viralni plesovi brzo dodijaju. Osim whip&naenae-ja. I Ketchup Songa. I Soulja Boya. Oke, lažemo, totalno smo cringe i sami i plesat ćemo floss kao ironično za koju godinu kad malo padne u zaborav, a zapravo ćemo se veseliti kao mala djeca iznutra.

TAGOVIples tarik filipović

Komentiraj