Video

PrethodnoSljedeće

Najluđi video koji ćete danas vidjeti – instrumenti su im televizori, ventilatori i barkod čitači

Svi znamo kako je to upasti u zečju rupu zvanu Internet iz koje nema van. Jednostavno listate videe jedan za drugim. Mnogobrojni storyji kao da se stope u jedan. Više ne znate koliko ste loših domaćih influencerskih sadržaja pogledali u kojima nitko ne predstavlja sebe, ne bira pomno koje brendove će dijeliti svojim pratiteljima te su samo hodajuće reklamne ploče bez pravog identiteta. Sve za papir koji pokreće svijet.

U takvim trenucima na WC-u ispliva sadržaj koji vas potrese i pitate se koji j***** k**** se tu događa.

Mi smo naletjeli na takav video. Radi se o videu gdje mladi Japanci sviraju (?) na elektronskim uređajima. Ovo sad ne zvuči toliko očaravajuće, ali ako uzmete u obzir da su ti uređaji stari televizori, ventilator, barkod skeneri – onda sve ovo dobiva drugačiju dimenziju.

Malo smo istražili i pronašli da se radi o projektu koji se naziva ELECTRONICOS FANTASTICOS!

To je projekt u kojemu mladi umjetnik Ei Wada pokušava “oživjeti” stare elektroničke uređaje te uz pomoć njih stvoriti orkestar.

Pogledali smo nekoliko objava i moramo priznati da zvuče bolje nego što mi to možemo opisati.

Također, naučili smo da sa skenerom barkodova možemo proizvesti DJ zvukove.

Naravno da smo si odmah zamislili kako tete iz Konzuma freestyleaju sa skenerima uz popularne Jay-Z trake ili naprave svoj bend i nazovu ga Brza Blagajna te imaju hitove poput “zaboravi na račun, povratka nema”, “ne idite preko reda”, “ja samo radim svoj posao”, “skupljate li bodove” i “kupac nije uvijek u pravu”.

Mi bismo još danima mogli pokušavati dočaravati o čemu se radi, ali najbolje je da vidite i poslušate.

.