Video

boli

PrethodnoSljedeće

Youtuber poznat po skokovima s vrhova zgrada u bazene je ovaj put promašio bazen

Upozoravamo da je video iznimno grafičke prirode, okrenut će vam se želudac nekoliko puta jer ćete znati što se događa. 8Boothu se nije posrećilo.

Zovu ga neustrašivi Youtuber, a mi nismo baš sigurni kako da ga uopće zovemo. Postao je popularan zahvaljujući skokovima s opasnih i visokih lokacija, ali najviše viewova će si sigurno osigurati ovim failom koji je toliko stravičan da nikom ne bi bio smiješan kada bi ga se stavilo u fail kompilaciju.

Nije dobro procijenio udaljenost bazena, “dočekao se na rub bazena” i pao u bazen. Nekako je uspio isplivati i svima je jasno prema njegovom puzanju kako gotovo ništa nije ostalo od njegovih gležnjeva i stopala.

Na videu možemo vidjeti skok iz nekoliko različitih kutova, od kojih je svakako najteži onaj iz prvog lica s akcijskom kamerom.

Neki Youtube korisnici iskazuju suosjećanje, a neki ga prozivaju za glupost navodeći da je imao sreće što su mu “otišla” samo stopala i gležnjevi, a ne i kralježnica.

Na kraju ide grozna fotka stopala i 8Booth u bolnici, koji izgleda ponosno zbog svoje ozljede iako su mu kroz stopala provučene proteze. Nadamo se da su viewovi na Youtubeu bili vrijedni ovakve boli i boli svaki put kad dolazi promjena vremena.

TAGOVIbol skok wtf

Komentiraj