Video

zg posla

PrethodnoSljedeće

Inače se ne petljamo u politiku, ali ova zagrebačka djevojka se želi zaposliti kod Bandića

Svi volimo na 35+ osjetiti miris uzavrelog katrana. Svi volimo gledati skele oko zgrada na kojima se apsolutno ništa ne radi. Svi volimo otići na događaj (kao što je Ljeto na Savi) na kojem nema gužve – jer se NIŠTA NE DOGAĐA.

Hvala Gradu što nam je to omogućio.

Jedna mlada i perspektivna djevojka se želi zaposliti u Gradu kako bi nam to nastavila omogućavati.

Novinarka N1 televizije je povodom Međunarodnog dana mladih napravila anketu, a odgovori ove mlade i perspektivne djevojke su nas zaprepastili. Ne na dobar način.

Pogledajte sami pa ćemo dalje:

I prve stvari prvo – izvadi slušalice iz ušiju kad komuniciraš s nekim. Nema veze što ne slušaš ništa (valjda ne slušaš ništa), sugovorniku stvara vizualnu barijeru i dojam nezainteresiranosti. Ali hajde, bar je podigla naočale.

Ostale stvari drugo – kako možeš pričati o lopovluku u politici i onda da ti izleti ovakvo što?

“Da, zaposlila bih se u državnoj firmi, kod svog Bandića (smijeh)(pa još malo smijeha)”

Novinarka je dobro obavila svoj posao i simpatično izvukla iz gospođice sve ono što ne valja s današnjim klincima. Bandić je krao, ali je i dao. I gospođica će glasati za Kolindu jer je na strani žena. Gospođica, ne Kolinda.

Čitanje je recept za povisivanje vokabulara. I političku svjesnost. Ona čita romantiku i drame. Sofoklove, nadamo se.

I kužimo, ne komuniciramo svaki dan ispred mikrofona i javni nastup je nešto što se može i mora vježbati, možda ju je samo scimala kamera i mikrofon. Bit će da je to. Ona zapravo ne želi posao kod Bandića, ali vjerujemo da će se uskoro naći mjesta i za nju jer u gradskom vrhu vole laskanje i tepanje i medijsku pažnju. Pa evo – dajte curi posao, može i preko studentskog ugovora, malo da se praksa prije nego bude vodila gradski ured za čitanje i povišenje vokabulara.

TAGOVIviralno zagreb