Video

kangaroonaldo

PrethodnoSljedeće

Klokan uletio na nogometni teren hrvatskog kluba, možda bi pomogao reprezentaciji na Svjetskom

Utakmica australske Premier lige za dame između Canberre FC (utemeljen u pedesetima kao Croatia Soccer Club) i Belconnen Uniteda je bila zanimljivija nego što se očekivalo prije sučevog zvižduka za početak. Klokan kojeg ćemo od milja nazvati Josip Skoko je uletio na teren i pokazao nevjerojatnu brzinu, ali od nogometne tehnike nismo gotovo ništa vidjeli.

Canberra FC je nakratko postao Klocanberra FC (ŠTA OČETE, BOLJE SU NAM FORE OD ĆOSIĆEVIH), ovo snažno stvorenje je provelo dvadesetak minuta na stadionu – malo na tribinama, malo ispred gola, malo u bržem sprintu od Tom Cruisea u svakom filmu.

Uz stručno vodstvo vjerujemo da bi ovaj klokan mogao postati standardan član prve postave australske reprezentacije koja se nije proslavila na Svjetskom prvenstvu (jedan bod iz tri utakmice), a ćisto sumljamo kako u nogometnim pravilima piše “Klokan ne smije igrati za momčad”. To je pak premisa svakog filma sa životinjom u glavnoj sportskoj ulozi kao što je Leteći ljubimac.

p.s. pogledaj ti te mreže na stadionu Canberre FC-a, znamo tko redovito glasa na hrvatskim izborima za ove što pobjeđuju!

TAGOVInogomet nogometni viralno

Komentiraj