Video

nemoj

PrethodnoSljedeće

Logično – kad ti klub izgubi od najljućih rivala, ošamarit ćeš konja (i završiti u zatvoru)

Braco, šta ti je konj skrivijo?

Nogometni navijač je uhićen nakon što je pokušao udariti policijskog konja, a za cijelu proceduru je kriv viralni video koji se pojavio na društvenim mrežama nakon što je Portsmouth izgubio od najljućih rivala – Southamptona. Bivši klub Roberta Prosinečkog i Nike Kranjčara je izgubio rezultatom 4-0 pa donekle shvaćamo frustraciju.

Čovjeku je 52 godine i uhićen je pod optužbom za nasilje nad životinjama i pokušaj kriminalne štete. Pustili su ga iz pritvora, ali istraga još uvijek traje.

.

Prioritet policije je održavati sigurnost na razini jer je posve jasno da većina navijača želi gledati utakmicu bez brige za vlastitu sigurnost. Ovaj susret u Carabao kupu je prvi put da su Portsmouth i Southampton igrali zajedno nakon 2012., policije je bilo hrpa, a jedan pogled na tribine objašnjava sve.

Tamo su se širili transparenti s natpisima “You’re going home in a Pompey ambulance” vjerujemo da ne moramo prevoditi.

2013. godine je jedan fan Newcastlea udario konja koji se zvao Bud the Horse. Zove se Bud! Alo! Kako možeš udariti nekog tko se zove Bud the Horse? Lik je završio u zatvoru na 12 mjeseci. Nadamo se da danas volontira na nekom lokalnom hipodromu.

TAGOVInavijači nogomet