Video

nostalgija na najjače

PrethodnoSljedeće

Majstor očistio i popravio originalni Game Boy – video popravka je nešto najugodnije što smo vidjeli i čuli

Pisali smo već o ASMR iskustvima OVDJE. To je ono kad ti čula uživaju, kad se naježiš od šaptanja ili mekih i čudnih zvukova kao što je češkanje mikrofona.

Najbolji ASMR video? Za svu djecu devedesetih – to je svakako ovaj video popravka i čišćenja OG Gameboya. Bijaše prljav i neugledan, a ovaj majstor iza kanala Odd Tinkering ga je restaurirao skoro do početnog sjaja. Prekrasno.

Ovo nije običan video – inače se u ovakve video zapise natrpa nekakva glupa glazba, najčešće nekakav džabe ukulele koji ne krši autorska prava, ali nam je drago da je ovaj Youtuber potpuno izbacio glazbu i ostao samo pri savršeno snimljenim zvukovima restauracije.

.

Restauracija je trajala između 15 i 20 sati. Napominjemo – nemojte sami pokušati popravljati ovaj Gameboy uz ovaj video kao tutorial, Odd Tinkering je jasno naglasio da je ovo samo zabavan video. Možda netko neće razumjeti zašto bismo gledali 15 minuta popravljanja ovog remek-djela zabavne i tehnološke industrije, ali ovo je savršen video za isključiti se iz stvarnog svijeta na 15 minuta te svu svoju pažnju posvetiti grebanju, odvrtanju, rastavljanju te ubacivanja originalne Pokemon Yellow kazetice u otvor za igre.

TAGOVIASMR gameboy nostalgija

Komentiraj