Video

mbappe legenda

PrethodnoSljedeće

Mbappé kupovao tenisice na jednoj od najpopularnijih emisija na Youtubeu, opet dokazao da je bolji od Neymara

Sneaker Shopping je emisija Complex medijske kuće koja je počela kao časopis o grafitima, hip hop kulturi te uličnoj modi. Kroz emisiju su dosad prošli brojni gosti koji su pričali o svojim uspjesima, ali i o svojoj ljubavi prema tenisicima.

Svaka emisija počne isto: Joe La Puma je voditelj koji kratko predstavi gosta, upadnu u intervju, najčešće o modi, a na samom kraju gost pokupuje pola dućana – što je barem bio slučaj kada je Neymar bio gost.

Posljednji gost u emisiji je bio Kylian Mbappe koji je odgovarao uglavnom na francuskom, ali titlovi su tu. Ovo je jedan od rijetkih trenutaka kada smo se susreli s Mbappeovom osobnosti, uglavnom se susrećemo s njegovim nogometnim vještinama – i moramo priznati da nam se sviđa što smo vidjeli. Razgovor o djetinjstvu, čak je progovorio i o tolikoj želji za nogometom da je uništio i najdraže tenisice iz djetinjstva. Svaka čast, nije ni čudo što nam je toliko simpatičan.

Dok je Neymar u svojoj epizodi kupio sve što mu je došlo pod ruke, Mbappe je skromno kupio svega dva para – oba odlična. Uskoro se u Parisu nitko neće sjećati Neymara, a Mbappeov superstar faktor će samo rasti.

Pogledajte epizodu klikom na play.

.

TAGOVIkylian mbappe mbappe neymar nogomet nogometni sneaker shopping tenisice youtube