Video

Kuc kuc? Tko je? In your face.

PrethodnoSljedeće

Nije Michael, al’ je Jordan – najbolji zakucavač svijeta

Nije prvi put da koristimo “Jordan, a nije Michael” naslov – ali kad tako dobro izgleda. Divimo se sami sebi. I svim ostalim milijardama novinara koji imaju istu igru riječima.

Jordan Kilganon, profesionalni “dunker”, 23-godišnji Kanađanin koji nikad nije bio dio sveučilišnog košarkaškog programa, ne igra u NBA ligi, ali to uopće nije ni bitno kada ovako leti i uzima novac zahvaljujući svojim sposobnostima. Pokrenuo je i posao pod nazivom Bounce Kit. Radi se o programu koji je i nama opako potreban. Program vas uči kako skakati, a zatim i kako zakucavati. Jordan je skroman momak, ali na pitanje novinara Complexa je li bolji u zakucavanjima od Michaela Jordana, rekao je “Da, rekao bih da jesam“.

Skrenuo je veliku pozornost na sebe tijekom NBA All Star Weekenda kada je sve oduševio svojim škorpionskim zakucavanjem, a neki govore da se radi i o najboljem zakucavanju ikad. Ne bismo išli toliko daleko, ali da… Dobro je. Nevjerojatno. Mi ne možemo poskočiti dovoljno da skinemo papirnate ručnike s najviše police, tako da mu se divimo na radu, predanosti i skočnosti.

TAGOVIjordan kilganon košarka nba zakucavanje

Komentiraj