Video

is this real life?

PrethodnoSljedeće

Ono što ne uspijeva ni trijeznim ljudima, jedan par pokušava na LSD-ju – slaganje IKEA namještaja

Jednom smo sastavljali krevet iz IKEA-e, skoro smo umrli triput, psovali smo sve što je ikada postojalo i zamolili smo sve psiće i mačiće da začepe uši. Upute iz pakla nam nisu previše jasne, tek na pola puta smo shvatili što točno slažemo. Onda je sve to trebalo i okrenuti.

Ovaj par je odlučio sagraditi nekakav ormarić, ali ne ljuto i bezobrazno kao mi uz puno beep zvukova cenzure. Odlučili su spojiti taj ormarić spajanjem sa svemirom uz pomoć malene markice LSD-a. Morate vidjeti kako običan lik postaje rječit dok gleda kroz prozor.

Napomena: morat ćete se sign-inati u svoj Youtube račun kako biste potvrdili da ste dovoljno stari da pogledate video s drogama i pokojom preblagom psovkom.

Ovaj video je ugledao svjetlo dana prije četiri mjeseca, postoji i nastavak gdje jedna osoba pokušava isto, ali na gljivama – čini se kao odlična i zabavna ideja, ali je očito i na halucinogenima proces dovoljno frustrirajuć pa nema više od dvije epizode. Tko zna, možda je pri snimanju treće epizode osoba na ayahuasci postala jedno s kuhinjskim stolom i nije imala slobodne ruke da namontira video.

Nadamo se da će HIKEA ipak oživjeti, možda i u nekakvom alkoholnom izdanju. Tu bismo bili prvaci. Uzmite u obzir da Hrvati stoljećima pod utjecajem alkohola grade zgrade diljem čitave Europe i Njemačke.

TAGOVIhaha halucinogeni IKEA lsd

Komentiraj