Video

bolje ne

PrethodnoSljedeće

Parkirala zauvijek na zagrebačkom parkingu – osjećate se sigurno uz ovakve vozače?

Dashcam Croatia je Youtube korisnik koji je zabilježio ovu scenu na zagrebačkom parkingu. Dama je pokušala ugurati Volkswagen Lupo na slobodno parking mjesto nekih pet minuta. Slobodno gledajte video na najvećoj mogućoj brzini, a usput ubacite i tematsku pjesmu iz Benny Hill Showa.

.

Uz sve dobre namjere – MAKNITE SE S CESTE. I PARKINGA. I IZ AUTA.

Možete se naljutiti na nas i sipati uvrede kako smo seksisti. Mi uopće ne gledamo na spol, već na vozačko znanje. A činjenica je da je za upravljačem vozačica i ovakva razina nesigurnosti nije samo vidljiva tijekom parkiranja već je i opasnost u prometu. S obzirom da je u pitanju očito iznajmljen auto, jasno je da osoba ne posjeduje automobil te da su velike šanse (a usudimo se reći i istina) da se ne osjeća ugodno za upravljačem motornog vozila.

Ako znate nekoga tko nije opušten za volanom u bilo kojoj situaciji, nemojte ga tapšati po leđima i govoriti mu da se ide praksati. Neka plati dodatne sate u bilo kojoj autoškoli i neka nauči voziti. Bit će opuštena za volanom tek kad znanje bude u glavi.

Da ne bude da smo samo zli u redakciji, evo i malih uputa. Ako znate damu, proslijedite joj ovaj video uz preporuku barem jednog dodatnog sata s autoriziranim instruktorom. Sve je to geometrija.

.

TAGOVIautomobil vozač zagreb