Video

njiha

PrethodnoSljedeće

Pijana studentica ošamarila policijskog konja po dupetu, konj joj vratio!

Najveći val kriminala u posljednjih dvadeset godina je pogodio Kanadu, policijski konj Marney je bio ošamaren po dupetu tri puta.

Reagirao je tek treći put. (Zove li se ova igra šamaranja konja po dupetu kanadski rulet?)

Studentica, vjerojatno pijana, je ošamarila policijskog konja Marneya tamo gdje se smije ošamariti osoba samo nakon večere u luksuznom restoranu i vožnje u limuzini. Da, dobro ste zaključili – ošamarila je konja po dupetu. Slavio se povratak na faks, što olakšava zaključak da je studentica bila pod utjecajem alkohola.

BODIED #barstool

A video posted by Barstool Sports (@barstoolsports) on

Onaj tko je rekao da je pravda spora, ali dostižna se grdo zajebao jer ovaj četveronogi čuvar pravde je i brz i dostižan – sve u jednom kratkom potezu kopitom. Sva sreća, glupačica ima odlične prijatelje koji su je potaknuli da to napravi i sve snimili pa sada i mi možemo uživati u zadovoljenju pravde.

Naravno, “mean girl” se odmah ustala i otrčala smijući se (iako se nadamo kako su to zapravo bile bolne suze). Ona i dva muškarca su završili na policiji, a nadamo se da im je kanadska policija uskratila telefonski poziv i toplu čokoladu koju dobivaju svi zatvorenici.

Ne znamo zapravo što se točno dogodilo s optuženima, ali imali su bliski susret i s ljudskim pripadnicima policije pa im valjda više neće pasti na pamet ovakvo zlostavljanje životinja.

p.s. ovo nam je najdraži naslov članka ove godine!

Komentiraj