Video

moje zlato, my precious

PrethodnoSljedeće

Potpuno opušteno ukrao kantu zlata (!) iz blindiranog vozila usred bijela dana

Jer zašto ne?

Svaki put kad vidimo blindirano vozilo – zapravo, dva su scenarija.

Ako je blindirano vozilo koje izgleda kao obično vozilo i slijedi ga nekoliko tisuća crnih Audija s rotirkama, pitamo se tko je sada unutra i koliko je stvarno hitno (možda Vrlo Importantna Persona mora na WC #2) da su potrebne rotirke.

Ako je zaštitarsko vozilo koje je potpuno jasno blindirano, pomislimo kako bi nam život bio lakši kada bismo mogli imati štogod je u spremištu tog vozila. Jel’ to spremište? A valjda je. Samo zaštitari izgledaju opako uvijek pa nam nikad ne padne na pamet da to zapravo napravimo.

Ovaj kralj je to napravio usred Manhattana, tako silky smooth da nitko nije ništa posumnjao. Čovjek je primijetio nečuvano vozilo s otvorenim prtljažnim prostorom i samo je iskoristio priliku. Vidi se da je kanta teška i očito je da ne zna što je unutra. Sigurno je znao da nije sarma unutra već nešto vrijedno. U kanti od 18 litara je bilo zlata u vrijednosti 1.6 milijuna dolara. Ne znamo hoće li ga uhvatiti, ali s tom količinom keša bismo si već promijenili frizuru, počeli nositi platformke i operirali si facu.

TAGOVIzlato

Komentiraj