Video

some scary sh**

PrethodnoSljedeće

Prank baš kako treba: Djevojčica iz “Kruga” izašla iz televizora!

Prošlo je već 15 godina otkad smo pogledali prvi nastavak Kruga o djevojčici koja plazi iz televizora. Od tog se puno toga promijenilo, prankovi i skrivene kamere su postali uglavnom debilni i igraju na najniže strasti. Otada se gleda hoće li se pomoći beskućnicima, hoće li prolaznici prekinuti nasilje među parovima, hoće li netko pobjeći nakon što tip uzvikne Alah Akbar i baci kutiju u rulju… Da, prankovi su nam se više sviđali kad nisu bili ovoliko – NIMALO JE*ENO SMIJEŠNI.

Zato nam je ovaj Rings TV Store prank sjeo.

Ovaj prank je odrađen kao najava za novi nastavak nazvan Rings koji će uskoro plašiti ljude u kinima. Tako su u prodavaonici televizora namjestili lažni zid u kojem je prozor iz kojeg izlazi malena djevojčica u bijeloj pohabanoj haljini s kosom preko face. Ah, Amerikanci sa svojim šperpločama s kojima postavljaju nove zidove dok trepneš.

Prodavač pokazuje silne televizore koje se odlikuju s nevjerojatno realnim prikazom. Prikazuje različite sadržaje na ekranima, a sve zaustavi na sceni iz Kruga. Ili Krugova. Nismo još sigurni jer nismo gledali novi, a davno smo gledali stari. I u tom trenutku – ona isplazi.

Pogledajte video:

Rings je u kinima 3. veljače, a u njemu se djevojka zabrine nakon što joj dečko počne istraživati mračnu supkulturu stvorenu oko misteriozne VHS kasete. Moglo bi biti dobro. Uf uf.

TAGOVIhoror krug prank ring rings

Komentiraj