Video

super ekipa

PrethodnoSljedeće

Propale scene iz zadnjeg Spider-Mana će vas nasmijati, ali i rasplakati jer Spidey više nije pod Marvelom

Spider-Man: Far From Home je već stigao kao digitalno izdanje, a DVD i Blu-Ray stižu idući mjesec. Za sve nas koji prate događanja na toj sceni – to puno znači. Što točno? To znači da ćemo scenu Mysteriovog vizualnog šamaranja Spideya moći gledati opet i opet.

Velika lista bonus materijala će biti uključena u ovo Blu-Ray izdanje i zbog toga nam je iskreno žao što smo zahvaljujući Internetu izgubili naviku kupovanja DVD i Blu-Ray izdanja filmova.

Jedna od stvari koju će moći pogledati sretni vlasnici je i gag reel odnosno zbir propalih scena. Čak ni vrhunski glumci nisu spremni zadržati ozbiljnu facu čitavo vrijeme. Samo najava nam je dovoljna da nas oraspoloži.

.

Naravno da će na Blu-Rayu biti duža kolekcija bloopersa, nadamo se da će netko i to postaviti na najomiljeniju mrežu na svijetu kako bismo gledali omiljenog bacača mreže u nekim uništenim scenama koje ispunjavaju srce i dušu.

Čak je i Jake Gyllenhaal na svoj Instagram postavio nekoliko bloopera iz scene u kojoj Quentin Beck i Peter Parker sjede u praškom baru i dogovaraju deal koji će značajno utjecati na daljnju Parkerovu sudbinu.

Snimanje je bilo zabavno, a taj vibe se vidi i u filmu. Srce nas boli što Spidey više neće biti dio Marvelovog filmskog univerzuma, ali biznis je biznis. Sony i Marvel se nisu mogli dogovoriti oko financijske strane ugovora i sada ćemo svi ispaštati. Taman kad Marvel ima prava u filmove ubaciti X-Men likove, izgubili su Spideya. Duša nas boli. Čekamo daljnje pustolovine i Marvel porcije, ali i Sony porcije superjunaka i negativaca.

TAGOVIfun marvel mcu Spider-Man viralno