Video

kralju di ćeš

PrethodnoSljedeće

Salto s pištoljem na plesnom podiju – ne pokušavajte ovo u vašem klubu!

Vikend za nama bio je poprilično vatren za neke od nas, konkretno za jednog FBI agenta u Denveru koji je poslije smjene ostao u lokalnom klubu pokazivati svoje plesačko umijeće. Bilo bi fer da nas činjenica da mu je prilikom izvođenja salta unatrag iz futrole izletio službeni pištolj i nakon toga ispalio metak prema oduševljenoj publici koja je pratila performans, ne odvuče od toga da prokomentiramo nekoliko vragolastih pokreta koje je majstor u okrilju diskoteka očigledno prodao već puno puta.

.
Unatoč tome što je njegovo najjače oružje definitivno ples, javnost se nepravedno fokusirala na vatreno oružje kojim je nehotice lakše ozlijedio jednu osobu, a zbog čega će morati odgovarati i pred prijekim sudom Colorado policije. Nama je favorit ipak ovo sugeriranje nevinosti podizanjem ruku na kraju videa. Klasičan start na loptu. Smooth move, sir!

Presudnu ulogu u kazni za nestašnog Travoltu vjerojatno će imati eventualna količina alkohola u krvi pri izvođenju ovog nastupa, mada se radi o win-win situaciji po agenta jer ako sve ovo može izvesti u pijanom stanju automatski ulazi u besmrtnost.

TAGOVIizlasci oružje ples salto video viralno

Komentiraj