Video

auf

PrethodnoSljedeće

Srušio svjetski rekord u količini pojedenih papričica koje su među najljućima na svijetu – boli nas gledati

Početkom svibnja je ovaj gospodin pojeo rekordan broj Bhut Jolokia papričica, još znanih kao “ghost peppers” koje su sedme najljuće na svijetu s jednim milijunom Scovillea (mjerna jedinica za ljutoću).

Njegovo ime je Kevin Strahle, ali ga internet zna kao L.A. Beasta, natječe se u jedenju, Youtube je zvijezda i radi glupe stvari. Nekad.

L.A. Beast na svom channelu prihvaća ekstremne izazove u kojima jede sve. U jednom izazovu je pojeo 2 kaktusa. 21 metalni novčić. Galon (3.78L) Tabasco umaka. Tri litre maslinovog ulja. Popio bocu Crystal Pepsija staru dvadeset godina. Između ostalog.

Ovaj put je odlučio srušiti rekord u proždiranju ljutih papričica i pojeo je 121.9 grama papričica. Prijašnji rekord je bio smiješnih 66 grama.

Nevjerojatan lik. I službena ekipa iz Guinessa je bila tu. Rekordi su tu da se ruše, zanima nas tko će biti budala koja će to ostvariti.

Ako pojedeš nešto ljuto, nemoj piti vodu. Voda će ti raširiti “ljute tvari” po ustima pa će biti još gore. Najbolje je popiti mlijeko ili jogurt. Tu je spas.

TAGOVIGuiness la beast ljuta papričica rekord

Komentiraj