Video

finiš him

PrethodnoSljedeće

Klasika: Svaki Mortal Kombat fatality u zadnjih 25 godina

Prošlo je 25 godina otkako smo dobili prvu Mortal Kombat igricu, a netko se potrudio i napravio sjajan posao tako što je igrajući sa svakim likom iz igrice napravio fatality i to pretvorio u ne tako kratak video. To nas je toliko oduševilo i vratilo godinama u prošlost da smo morali i vas zaraziti. Kladimo se da će svaka peta osoba nakon ovog videa zaigrati neku od igara Mortal Kombat.

fotka 01

Bilo je potrebno čak 1 sat i 44 minute da se prikaže svaki fatality u svim igricama od 1992. godine! Osim standardnih likova možete naći i one likove iz MKXL paketa poput Jasona, Aliena, Predatora itd. Svaka čast, skidamo kapu osobi koja je ovo odigrala i složila.

Teško ćemo naći nekoga tko barem jednom nije uzeo joystick u ruke i odigrao nekoliko rundi Mortal Kombata. Nema ništa bolje nego kada smo kao klinci dali joystick sestri u ruke i rekli da bez veze stišće tipke dok testiramo savršen K.O.

Cijela serija igara je dobila 10 Guinnesseovih rekorda. Između ostalog kao najdugovječnija i najuspješnija fighting serija igara ikada! Kada pogledate video javite nam koji je najkreativniji (čitaj najbrutalniji) fatality. Mortal Kombat ostaje broj jedan! Tekken i Street Fighter mogu se boriti za drugo i treće mjesto na ljestvici.

TAGOVIfatality mortal kombat video igra

Komentiraj