Video

Led ledeni

PrethodnoSljedeće

VIDEO Tony Hawk i Kevin Hart ćaskaju o životu dok im se smrzavaju jaja

Naslovna fotografija: LOL Network/YouTube

U trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi čitav svijet, potrebno nam je malo “normalnih” stvari. Nekih stvari koje su nas uveseljavale tijekom kratkog snacka i odmora od posla. Budemo iznimno sretni kada ih primjerice danas vidimo ili pronađemo.

Kevin Hart globalna stand-up superzvijezda nije stao sa svojim radom na svom LOL Network kanalu na YouTubeu. Mi smo Kevinovi fanovi, manje-više. Dobro, nije nam špica kao Dave Chappelle, ali je blizu.

U jednoj od njegovih emisija (?) je ugostio Tony Hawka. Ako ne znate tko je on i poznat vam je samo kao ime na najvećoj skaterskoj franšizi za konzole… Paaaa, recimo da je on skaterski Michael Jordan. Bio je najbolji od najboljih. Sad već previše godina i ne može izvoditi svoj 900 okret (dva i pol kruga odnosno 360+360+180).

Tony se pojavljuje u Kevinovoj emisiji koja se zove Cold As Balls. U toj emisiji Kevin ugošćuje razne sportaše, a ponekad i druge ličnosti te se s njim spušta polako u super ledenu kupku. I ne, nisu obojica u istoj “kadi”.

Tijekom čitavog procesa, razgovaraju o životu gosta – njegovim uspjesima i neuspjesima.

Tako smo saznali da je Tony Hawk već kao srednjoškolac zarađivao šesteroznamenkasti broj američkih novaca.

Također, sa svojih 24 godine je mislio da je gotov jer je u to doba uspješan skater bio teenager, a danas…

Ovog genijalca svakako treba više slušati i u ozbiljnijem kontekstu. Svašta bi se moglo naučiti.

Sviđa nam se jako kako se snalazio u tim “Kevin Hart je sada smiješan” situacijama, i to bi mogao Tonči bez beda – stand-upati.

Pogledaj i ti dok budeš papao.

TAGOVIkevin hart tony hawk