Video

kao TLZP, ali kul

PrethodnoSljedeće

Uvjerljivo najbolji kostim za Noć vještica je ovaj Silver Surfer iz New Yorka

Vidjeli smo neke odlične kostime za Noć vještica ove godine, od The Rocka u Pikachu kostimu pa sve do seksi dama koje su se zamaskirale u Snapchat filtere, ali uvjerljivi pobjednik natjecanja za najbolji kostim (kad bi takvo natjecanje postojalo) je ovaj Silver Surfer iz New Yorka.

Možemo kukati o poganskom blagdanu, o isfuravanju, egotripanju – ali nakon pogledanog videa nam je jasno koliko vedrine jedna dobra maska može unijeti u tuđe živote.

Srebrni board, srebrne Nike Air Force jedinice, sivo tijelo teksturirano na taj način da izgleda srebrno – ovo je pobjednički kombo i ljubomorni smo što se mi toga nismo sjetili. Iako – škembe bi nas spriječile da portretiramo Srebrnog Surfera onako kako on to zaslužuje.

Ekstra bodove kod nas dobiva zato što je izabrao body paint tretman umjesto odjeće s printovima. Jer ono… koliko god sunčano bilo, ipak je bio zadnji dan listopada i sigurno je hladno.

Pogledajte i Behind the Scenes video gdje make up artist šara po budućem Silver Surferu. Ako želite iduće godine reciklirati ovu masku. Samo onda nemojte lajkati ovaj članak kako nitko ne bi znao što planirate.

TAGOVImarvel silver surfer skejt

Komentiraj