Video

bankrotirat ćemo

PrethodnoSljedeće

Vani prvi trailer za novi film iz Star Wars svemira – Rogue One

Prije tri mjeseca smo gledali nove Star Warse u kinima (dvaput!), a već nas Disney i LucasFilm nabrijavaju za novi film iz Star Wars franšize.

Izašao je teaser za Rogue One u kojem grupa pobunjenika želi ukrasti planove za originalnu Zvijezdu smrti. I NABRIJANI SMO!!!

Felicity Jones nam nikad nije bila ovoliko hot. Savez pobunjenika ju smatra agresivnom i nediscipliniranom, ali očito je da će trebati njenu pomoć. Hrpa eksplozija, letjelica, baš kako volimo naše Star Warse.

A photo posted by @felicity.jones on

Rogue One će režirati Gareth Edwards. To ti je onaj lik koji je 2014. godine uništio Godzillu. Ovo je jedan od nadolazećih “pojedinačnih” Star Wars filmova koji će uključiti i priču o Han Solu (nadamo se i slatkom Chewbacci kad nije imao tri i po metra), a moguće je da ćemo napokon svjedočiti i istraživanju lika i djela našeg najdražeg lovca na ucjene – Boba Fetta.

Sad samo treba izdržati više od pola godine do premijere Rogue Onea koja je zakazana za 16. prosinac, a osma epizoda Star Wars serijala s Rey, Finnom i Lukeom Skywalkerom nas očekuje 15. prosinca, 2017.

TAGOVIfelicity jones rogue one star wars trailer

Komentiraj