Video

cap

PrethodnoSljedeće

VIDEO Dobrodošli u 2021. Gdje su i vjeverice spremne za moguća s*anja

Izvor: Twitter Screenshot

Mnogi su mislili da će s prelaskom u 2021. godinu svi problemi misteriozno nestati. Nije nam ta logika bila jasna. Mi smo bili u onoj skupini ljudi koja se nadala da se stvari bar neće pogoršati…

Ah, slatke li naivnosti – stvari su postale gore, a mi imamo i video dokaz.

Zamislite kako se na sunčan dan šećete parkom, papate svoj orašaste plodove iz studentskog miksa, ne slutite nikakvo zlo, slušate posljednje dobre stvari Chance the Rappera prije nego je propao i u tom trenutku ugledate kako prema vama juri vjeverica. U tom trenutku pomislite kako je vaša jutarnja meditacija upalila te su i životinje oko vas krenule osjećati tu pozitivu u vama – život je lijep kao da ste Disneyjeva princeza.

Samo nekoliko vrlo kratkih trenutaka kasnije vidite da ta vjeverica koja ide prema vama nešto nosi i to ne bilo što. Ima nož u svojim šapama. Stala je pred vas i zaprijetila vam dubokim hrapavim glasom uništen od cigareta i alkohola: “Brate, lješnjaci ili život?”

To je vjeverica koja priča i ima nož – mi se ne bismo zezali.

Točno to je scenarij koji smo si mi zamislili gledajući sljedeći video.

Ne, nemamo puno vremena, ali isto tako nemamo niti život – i eto, naša vjeverica s nožem je i dalje bolja priča od posljednje sezone Igre prijestolja.

TAGOVIviralno vjeverica životinje