Video

ajme suza

PrethodnoSljedeće

VIDEO Gorit ćemo u paklu jer se smijemo klincima koji vrište od straha zbog plišane maskote

Vjerujemo da smo se svi već susreli s odraslim osoba koje se iz nekog razloga boje klaunova ili Doggyja – maskote našeg objekta u kojemu se nalazimo tijekom ljetnog odmarališta.

Inače su to malo apsurdno osmišljeni kostimi koji bi trebali kod odraslih izazivati smijeh, a kod djece radost. To nije uvijek tako.

Strahovi odrasle osobe često potječu zbog nelagodnih susreta s maskotama u djetinjstvu.

Jedan takav susret je jako davno snimljen. O vremenskom kontekstu sudimo prema kvaliteti videa kao i likovima koji se pojavljuju u videu.

U tom videu vidimo kako je Mr. McFeely došao u vrtić. McFeely je lik iz igrane serije za djecu koja se zvala Mister Rogers’ Neighborhood te je bila aktivna od 1968. do 2001. godine. Dap, dobro ste to izračunali – to je preko 912 epizoda (niste mogli izračunati nikako, ali htjeli smo biti smiješni). Volimo Mr. Rogersovo susjedstvo.

Dakle, Mr. McFeely je došao u posjet u vrtić te čujemo kako mu tamošnji klinci odgovaraju na pitanje. Nismo čuli pitanje, ali je odgovor ljubičasta panda.

U tom trenutku u prostor ulazi netko u kostimu ljubičaste pande. Nama ta panda više izgleda kao da je prljava ili se oprala s flamingom pa je primila malo boje i svi su odlučili ići s takvim narativom, no dobro.

Naglasit ćemo da panda osim što izgleda prljavo, izgleda kao da je prošla mnoga s*anja u životu te se pokušava podići na noge i otrijezniti od jučer jer ima gažu u vrtiću. Naravno da takvom pojavom neće nužno izmamiti osmijehe.

U tom vrtiću taj dan on niti nije izmamio osmijehe, nego jako puno suza, terora, prestrašenosti, vrisaka i slično.

Ne možemo lagati i reći da nam to nije smiješno, ali jednako tako znamo da ne treba trivijalizirati strah kod djece koja ga stvarno osjećaju.

Pogledajte video sami, pa vidite kako ćete se vi osjećati u vezi njegovog sadržaja.

.

TAGOVIviralno