Video

ili po "portalski" - FOTO, VIDEO

PrethodnoSljedeće

Vitaly Zdorovetskiy objavio snimku cijele akcije prekida finala Lige prvaka

YouTuber Vitaly Zdorovetskiy, poznatiji kao VitalyzdTv, stoji iza stranice Vitaly Uncensored na kojoj objavljuje razne prank videe. Svoj sadržaj označava kao “podvale na drugoj razini, nešto što nikad prije niste vidjeli, previše eksplicitno za YouTube.”

Iako je bio relativno popularan i prije nego što mu je cura uletila gotovo gola na stadion i prekinula finale Lige prvaka, nakon tog događaja za njega zna čitav svijet.

Naime, Vitalijeva djevojka, zanosna plavuša Kinsey Wolanski, osigurala mu je reklamnu vrijednost od oko pet milijuna dolara utrčavši nakratko na teren tijekom utakmice finala Lige prvaka, u izazovnom bodiju na kojem je s prednje strane pisalo “Vitaly Uncensored”.


View this post on Instagram

A post shared by kinsey_sue (@kinsey_sue.wolanski_official) on

 Iako je na terenu bila vrlo kratko, uspjela je dotrčati do čak polovice što joj je osiguralo naslovnice u gotovo svim medijima u posljednjih tjedan dana, a njenom dečku najveću moguću reklamu.

Sam Vitaly već je ranije bio uhićen nekoliko puta radi upada na terene tijekom utakmica, jednom 2016. godine u finalu NBA-a i opet 2017. godine. Budući da mu je zabranjen ulazak na utakmice, ovoga puta to nije mogao učiniti sam, već je zaposlio svoju djevojku, što je u svakom slučaju imalo puno veći efekt. Jer tko se uopće sjeća njegovih upada?

Visaly je objavio video u kojemu on i cura objašnjavaju sam plan i kako su izveli čitavu priču. U slučaju da njoj nije uspjelo, imali su i plan B. O čemu se radilo, pogledajte u videu.

TAGOVIKinsey Wolanski liga prvaka Vitaly Zdorovetskiy